MRŠAVLJENJE

Mršavljenje odnosno ptransformacija tijela je dugotrajan proces u kojem su od ključne važnosti sređena ishrana te redovna fizička aktivnost. Dole predloženi proizvodi vam mogu pomoći kod preoblikovanja tijela te bržeg gubitka viška kilograma.

PRIJE TRENINGA

Preporučujemo vam proizvode za brže sagorijevanje masti i više energije na treningu. Birati možete između različitih termogenika i/ili l-karnitina.

supstanca, koja u tijelu obavlja transport masnih kiselina u stanične mitohondrije, gdje u tijelu nastaje energija. Uz njegovu pomoć je sagorijevanje masti efektivnije.

Potiču proces termogeneze i omogućavaju brže sagorijevanje masti. Ubrzavaju tjelesni metabolizam, a ujedno smanjuju apetit i osjećaj gladi.

TOKOM TRENINGA

Preporučujemo vam da se pobrinete za dovoljnu hidrataciju, posebno u slučaju duže intenzivne aktivnosti i u slučaju visokih temperatura.

Imaju ključnu ulogu kod regeneracije mišića. Sprječavaju razgradnju mišićne mase, a u mišićima mogu služiti i kao dodatan izvor energije, zbog čega smanjuju umor.

Imaju ključnu ulogu kod regeneracije mišića. Sprječavaju razgradnju mišićne mase, a u mišićima mogu služiti i kao dodatan izvor energije, zbog čega smanjuju umor.

NAKON TRENINGA

Preporučujemo vam surutkine bjelančevine/proteine koje su zbog lagane probavljivosti i brze apsorpcije idealan izbor za brzu i efektivnu regeneraciju mišićnog tkiva.

Osigurava visok nivo aminokiselina koje su nakon treninga jako važne za obnovu mišićnog tkiva.

Potiče sintezu bjelančevina i poboljšava regeneraciju mišića. Tijelu je potreban za normalnu funkciju crijeva i otpornost imunog sistema.

Paketi za mršavljenje

Za vas smo pripremili optimalan paket proizvoda sa kojima ćete se pobrinuti za bržu regeneraciju nakon napornih treninga te ubrzati sagorijevanje masti.
#1 PAKET ZA MRŠANJE (ušteda 25KM)
TOP
85,00 KM
UNS FAT OFF
UNS ISO WHEY 500g
UNS VIT-100 30tab
UNS BCAA 250g
#2 PAKET ZA MRŠANJE (ušteda 35KM)
139,00 KM
BLADE BLACKCUT
BLADE PROT. CONC 1kg
BLADE SHAILD C
BLADE SHAKER
#3 PAKET ZA MRŠANJE (ušteda 20KM)
110,00 KM
YAM WHEY 700g
YAM AIBURN
YAM OMEGA
YAM BIDON