POVEĆANJE MIŠIĆNE MASE

Dobivanje mišićne mase je proces koji zahtijeva vrijeme, ustrajnost i disciplinu. Ključni faktori za dobivanje mišićne mase su kalorični višak (potrebno je unijeti više kalorije, nego što ih potrošite) i dovoljan unos bjelančevina (2-3 g na kilogram tjelesne mase). Plan prehrane s dovoljnim unosom kalorija i odgovarajućim omjerom makronutrijenata (bjelančevine, ugljikohidrati i masti) će u kombinaciji s odgovarajućim načinom treninga omogućiti dobivanje mišićne mase. Dolje predloženi proizvodi će vam pomoći kod brže obnove i rasta mišića, ali i kod postizanja boljeg mišićnog pump-a te izvođenja napornijih treninga.

PRIJE TRENINGA

Preporučamo vam kombinaciju kreatina i arginina s kojom ćete povećati snagu i poboljšati mišićni pump.

TOKOM TRENINGA

Preporučamo vam uzimanje BCAA aminokiselina u prahu s kojima ćete smanjiti mogućnost razgradnje mišićne mase tijekom fizičkog napora, a ujedno ćete se pobrinuti i za dovoljnu hidrataciju. Uzimati možete i druge proizvode u prahu koji uz BCAA sadrže i ostale esencijalne aminokiseline.

NAKON TRENINGA

Mišići nakon treninga mogu primiti više nutrijenata, zato je smisleno čim prije im osigurati bjelančevine u kombinaciji s ugljikohidratima. Preporučaju se gaineri koji sadrže mješavinu bjelančevina i ugljikohidrata u različitim omjerima.

supstanca koja u tijelu pomaže osigurati energiju za rad mišića te na taj način povećava snagu, eksplozivnost i izdržljivost mišića do čak 20%

aminokiselina koja sudjeluje u sintezi dušikovog oksida (NO), što omogućava lagano širenje žila te posljedično veću cirkulaciju i više kisika u mišićima.

Imaju ključnu ulogu kod regeneracije mišića. Sprječavaju razgradnju mišićne mase, a u mišićima mogu služiti i kao dodatan izvor energije, zbog čega smanjuju umor.

Možete birati između raznih proizvoda u obliku praška koji uz BCAA sadrže i ostale esencijalne aminokiseline koje isto tako imaju važnu ulogu kod regeneracije mišićnog tkiva.

Možete birati između različitih gainera s većim udjelom ugljikohidrata koji su prikladni prije svega za početnike i osobe s brzim metabolizmom, koje teže dobivaju na tjelesnoj i mišićnoj masi.

Možete birati između različitih gainera s uravnoteženim omjerom između bjelančevina i ugljikohidrata koji su prikladni za sve ostale pojedince s ciljem dobivanja mišićne mase.

Paketi za dobivanje mišićne mase

Jeste li zbog prevelikog izbora proizvoda zbunjeni i ne znate gdje početi? Pripremili smo vam dva paketa proizvoda koji će vam omogućiti bržu obnovu i brži rast mišića.
Paket #1 UŠTEDA 30KM
PAKET #1
122,00 KM
ActivLab MASS UP 3,5kg
ActivLab CREATINE 500g
ActivLab BCAA 500g
SHAKER
Paket #2 UŠTEDA 20KM
PAKET#2
80,00 KM
UNS MASS SHOCKER 1kg
UNS MONO 300g
UNS B KOMPLEX 90tab
UNS BCAA 2:1:1 INSTANT 250g
Paket #3 UŠTEDA 25KM
PAKET #3
145,00KM KM
BLADE MUSCLEMAXX 2.27kg
BLADE BUST3D 270g
BS V-PACK 285g (30 pack)
ŠEJKER