POVEĆANJE SNAGE I IZDRŽLJIVOSTI

Kod sportova izdržljivosti se potrebno pobrinuti za pravilnu hidrataciju i dovoljan unos energetsko bogate hrane, a ne smijemo zaboraviti niti na dovoljan unos bjelančevina, koje su kao građevinske jedinice mišića nužno potrebne za obnovu mikroozljeda nastalih tijekom fizičkog napora.

PRIJE TRENINGA

Preporučamo vam kombinaciju beta alanina i L-arginina s kojom ćete povećati izdržljivost mišića tijekom dužih i visoko intenzivnih treninga.

TOKOM TRENINGA

Preporučamo vam da se pobrinete za dovoljnu hidrataciju i nadomještanje elektrolita koje gubite znojenjem. U slučaju pada energije je potrebno dodavati ugljikohidrate u obliku hidratnog napitka ili energetskih gelova i čokoladica.

NAKON TRENINGA

Preporučamo vam mješavinu bjelančevina i ugljikohidrata za čim bržu obnovu iscrpljenih glikogenskih rezervi te obnovu mikroozljeda mišićnog tkiva koje su nastale tijekom fizičke aktivnosti.

aminokiselina koja u tijelu sudjeluje u sintezi karnozina. Karnozin u tijelu smanjuje zakiseljenost mišića do koje dolazi tijekom visoko intenzivnih treninga, što produžava izdržljivost mišića.

aminokiselina koja u tijelu sudjeluje u sintezi dušikovog oksida (NO) i tako omogućava lagano širenje žila, što povećava cirkulaciju i dotok kisika u mišiće.

Izotonični napitci se brinu za bolju hidrataciju, dodatnu energiju i nadomještanje elektrolita.

Dostupni su gelovi s brzim djelovanjem i gelovi s postupnim oslobađanjem energije.

Birati možete između različitih paketa za optimalnu regeneraciju kod sportova izdržljivosti.

potiče sintezu bjelančevina i poboljšava regeneraciju mišića. Tijelo ga u stresnim situacijama nije sposobno samo proizvesti u dovoljnim količinama, zato ga je smisleno dodavati u obliku dodatka prehrani.

Paketi za povećanje izdržljivosti i snage

Paket #1 UŠTEDA 30KM
PAKET #1
130,00 KM
BLADE PRE-WORKOUT PRO SERIES 450g
BLADE WHEY PROTEIN (1 kg)
BLADE TRIBU-X TRIBULUS (60tab)
ŠEJKER
Paket #2 UŠTEDA 45KM
PAKET #2
140,00 KM
UNS ISO WHEY 2,25kg
UNS PURE BCAA 200g
UNS ARGININ 90 kaps.
UNS MONO KREATIN 300g
Paket #3 UŠTEDA 42KM
PAKET #3
160,00 KM
YAMAMOTO ULTRA WHEY 700g
YAMAMOTO GLYCOBOL® 500 Grama
YAMAMOTO Creatine PRO Creapure®
YAMAMOTO KEEL 100g (20serv)